Bungalowpark De Roek - Otterlo

517 keer bekeken

U wilt er even helemaal uit zijn, een leuk huisje huren op de Veluwe, zonder ver te hoeven reizen?
Dan is dit voor u de aangewezen plek. Temidden van prachtige natuurgebieden als de Planken Wambuis, op slechts 1500m van Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Muller museum en omgeven door aantrekkelijke recreatiemogelijkheden als Burgers Zoo, de Apenheul, Ouwehands Dierenpark en het Nederlands Openluchtmuseum: Welkom op de Veluwe bij bungalowpark De Roek in Otterlo: een niet alledaags vakantiepark op de Veluwe. Bij de Roek vakantiebungalows staan natuur en rust centraal, er is ruimte voor iedereen en ondernemen doen wij vanuit een duurzaam perspectief. 

Voor de kinderen: een leuke kinderboerderij en een speeltuin met schommels, wip, huttenbouw, glijbaan, zandbak en een houten speelhuisje. Elke ochtend mogen de kinderen helpen met het voeren van de dieren, daarna de mogelijkheid voor een ritje op het paard. 

Tevens vindt u een gezellig terras op het terrein. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee toekijken hoe de kinderen spelen in de speeltuin of de kinderboerderij. 

Vanzelfsprekend zijn de bungalows centraal verwarmd. De bungalows beschikken over een eigen terras en tuin en zijn volledig vrij gelegen.

Informatie Bungalowpark

Bungalowpark De Roek - Otterlo
Karweg 2
6731BX  Otterlo
Gelderland

Parkwinkel
Receptie op het park
Speeltuin(en)

Bungalowparken op de Veluwe