Landgoed de Scheleberg - Lunteren

Midden op de Veluwe vindt u nabij het plaatsje Lunteren ons vakantiepark; Landgoed de Scheleberg. Op dit natuurrijke park kunt u diverse vakantiehuizen huren. De uitstekende faciliteiten van Landgoed de Scheleberg zijn geschikt voor jong en oud.
Het gebied van prachtige natuurlandschappen en authentieke boerderijen. Hier vindt u prachtige bossen, die zich uitstekend lenen voor de mooiste wandel- en fietsroutes.
Ook kunt u hier smullen van streekproducten van de boer, een bezoek brengen aan één van de omliggende nostalgische dorpjes en eindeloos picknicken midden in de natuur.

Algemene Informatie

Plons in het verwarmde buitenzwembad waarbij een apart badje is voor de allerkleinsten. Sla een balletje op de tennisbaan, of speel een wedstrijdje voetbal met de andere gasten. De kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin of met de uitdagende activiteiten van het animatieteam. U kunt de Veluwe als achtertuin van Landgoed de Scheleberg beschouwen. Maak een mooie wandel- of fietstocht door deze prachtige omgeving met bossen, paarse heidevelden of uitgestrekte zandvlaktes. Wie weet spot u wel een hert, bever of wild zwijn.
Landgoed de Scheleberg is volgens velen een van de mooiste vakantieparken van Nederland en is de ideale bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur.

Faciliteiten

» Buiten zwembad
» Fietsverhuur
» Huisdier toegestaan
» Internet (WiFi)
» Recreatieprogramma
» Restaurant
» Tennisbaan
» Verwarmd kinderbad buiten

Contactgegevens

Landgoed de Scheleberg - Lunteren
Immenweg 15
6741 KP  Lunteren
Gelderland  Nederland


Er zijn 96 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Bungalowpark op de Veluwe Zoeken

Plaats

 

Zwembad

 

Internet (WiFi)